Barion Pixel

Vigyél új színt eseményeidbe, programjaidba különleges és egyedülállő művészeti fellépéseinkkel!

PaintJam élő festés, 3D aszfaltfestés és pólófestő workshoppal készülünk, hogy emlékezetesebb eseményed legyen és több résztvevő látogasson el hozzád!

Újdonságot vinnél rendezvényeidbe, de nem találsz érdekességet, amivel feldobhatnád?

Kevésbé érdekfeszítő előadások

A nagyobb rendezvényeken évek óta hasonló fellépések jelennek meg, ezek kevésbé hatékonyan mozgatják már meg a nagyobb tömeget.

Fontos, hogy mit mondanak online

A szürkébb produkciókról kevesebb közöségi média tartalom és megosztás születik, ezzel ezek a rendzevények kevesebb figyelmet kapnak

Csapatépítő programok

Nehéz olyan programot találni, ami egyszerre szórakoztat, fejleszti belső képességeinket és ráadásul megnyugtató is, és képes újat mutatni minden egyes alkalommal

Olyan performanszokkal készültem Neked, ami biztosan feldobja rendezvényed színvonalát!

Exkluzív produkciók művészi szinten

Magyarországon igazi kuriózumnak számítanak fellépéseim, így garantálhatom az egyediséget és különlegességet az eseményre látogatóidnak!

Terjedelmes visszhang a résztvevőktől

A végeredmény teljesen kép és videóbarát, ezzel elősegítve a közösségi médián való megosztást és feltöltést, hogy online is szélesebb tömeget érj el!

Kreativitás fejlesztése és bepillantás az alkotói világba

Amellett, hogy több érdeklődőt vonzhat be egy program egyedi fellépéseinkkel, bepillantást nyerhetnek a művészet világába az érdeklődők. Csapatépítő programjainkon garantalát a kreatív gondolkodás erősítése!

Milyen produkciókkal és programokkal tudom emlékezetesebbé tenni rendezvényed?

Paintjam – Varázslat a vásznon

Ez az igazán különleges produkció egyedülállóan vonja be a képzőművészetet az elõadó művészetbe. Feszes tempóban, sejtelmesen készül el egy festmény, melynek kilétére csak az utolsó pillanatokban kerül sor.

Interaktív 3D festés

Speciális vizuális illúzió keltésére alkalmas street art festmény, melynek elkészülése hasonlóan izgalmas, mint a végeredménye, így tökéletes megosztható tartalom lesz a közösségi média felületekre.

Kreatív pólófestő workshop

20-30 fő – esetenként nagyobb csoportok – részére szervezünk kreatív workshopokat, melyen a résztvevők elsajátítják az adott technika alapvetéseit és konkrét produktumot hoznak létre.

Paintjam – Varázslat a vásznon

A performance inspiráló zenéjével, teátrális mozdulataival egy igazán könnyed és szórakoztató előadás, amellett, hogy látványos és meghökkentő. 

Ábrázolhat portrét ikonikus, híres, népszerű személyiségekről, de megvalósítható bármilyen egyéb elképzelés, legyen az egy cég logója, reklámozandó termék vagy ábra. 

Az előadás lényege, hogy zenére, kötetlen koreográfiával egy komplett, 9-15 perces előadás keretében látszólag rendszertelenül dolgozom, foltokat, vonalakat festek, s a meglepetés, csattanó csak a legvégén lesz felismerhető, látható. 

Így tehát az utolsó pillanatokig ki sem derül a produkció apropója, fokozva a figyelmet.

Egyéb sikeres fellépések mellett, többek között a Csillag Születik szereplői között is bizonyítottam, hogy igenis, van helye az ilyen jellegű produkcióknak a színpadon. 

A fogadtatás és a visszajelzések is mind azt bizonyítják, hogy van az emberekben nyitottság az újszerű, meglepő, show- elemek iránt.

Csillámporos

Átlátszó anyaggal kenem fel a kívánt forma referencia pontjait és látványi elemeit, ami így nem látható, majd fényes csillám határozott beleszórásával teszem láthatóvá és ragyogóan csillogóvá a kívánt eredményt. 

Az elkészült kép megtartható.

Ajánlott méret: 70x 100 cm. 

Természetesen lehetőség van a rendezvény helyszínéhez és színvonalához is igazítani a méretet.

Anyagköltség: vászon: 20.000 Ft, ragasztó: 2.000 Ft, csillámpor: 6.000 Ft.

Díjköltség: 2-3 nap gyakorlás költsége, témától függően, plusz fellépési díj: 110.000 Ft.

Összesen: 135.000 Ft

Klasszikus

Fehér vagy fekete vászonra dolgozom, egymástól teljesen független, látható vonalakból, formákból, esetleg színekkel építkezem, hogy majd a végén, a képet helyes állásba fordítva, az előzetes elképzelés váljon felismerhetővé. 

A kép akár színes is lehet. 

Ajánlott méret: szintén a kezelhető 80×120 cm. 

A festmény megtartható. 

Természetesen lehetőség van a rendezvény helyszínéhez és színvonalához is igazítani a méretet.

Anyagköltség: vászon: 6- 25.000 Ft, festék: 2- 6.000 Ft.

Díjköltség: 2-5 nap gyakorlás, témától függően, plusz fellépti díj: 110.000 Ft.

Összesen: 135.000 Ft

Paint Jam Plus

Ez az előadás egy komplett színpadi show, kb. 45 percben. Az előadás interaktív, a közönség bevonásával zajlik. Három festmény készül, az elsőt a nézők rakják össze vonalakból, foltokból, egymás munkáját folytatva. 

A második, nagyobb festményt egymástól különálló vonalakból, foltokból, a végeredmény spontán, mégis konkrétabb alkotás készül, rendszerint portré hírességekről.

A harmadik, még nagyobb alkotás csillámporos technikával készül, még rejtélyesebbé téve a végeredményt.

Az elkészült képek megtarthatók.

Ajánlott méretek: 50x 70 cm, 70x 100 cm, 90x 130 cm.

Természetesen lehetőség van a rendezvény helyszínéhez és színvonalához is igazítani a méretet.

Anyagköltség: vásznak: 40.000 Ft, festék: 4.000 Ft, ragasztó: 2.000 Ft, csillámpor: 10.000 Ft.

Díjköltség: 2-3 nap gyakorlás költsége, témától függően, plusz fellépési díj: 220.000 Ft.

Összesen: 245.000 Ft

Interaktív 3D festészet

3D kreatív eszközünkkel árnyaljuk a BTL aktivitást, meglepõen új irányból támadunk. Kiprovokáljuk a koncepcióban való szereplést, így kihasználjuk a “civilek” kényszeres selfie mániáját. Ezzel a fiatalabb generációkat is megszólítjuk, futótûzként terjedünk a közösségi felületeken. A 3D reklámkoncepció tréfát ûz a térrel.

A 3 dimenziós reklámjaink manuális úton, kézi festéssel készülnek. A köztes hordozó egy molino, ami a járófelületre van ragasztva. Így a felragasztott alkotást nyom nélkül el lehet távolítani, a környezet eredeti állapotba visszaállítható. Az alkotást különböző lakkokkal fixáljuk. A munkát aszerint ragasztjuk és kezeljük, hogy kül- vagy beltéren van, és hogy mennyi ideig kell kint maradnia, milyen igénybevételnek van kitéve, mik az elvárások. A reklám készülhet a helyszínen, interaktív látványfestészettel lehet bevonni az érdeklődőket. Összetettebb kampányok, több példányszám, üzleten belüli kommunikáció esetén a 3D kreatív nyomdai úton is előállítható az előzetes kiszerkesztések után és padlómatrica gyanánt üzemelhet.

A 3D interaktív festészet, lényegében ugyanúgy a marketing kampány része, mint rendhagyó eszköz, csak össze van kötve egy eseménnyel, ahol is a mindenkori résztvevőkkel együtt fejezzük be a 3D-s alkotást, egy segítő, oktató folyamat keretében a speciális technikáról. A sikerélmény garantált, utána közös fotózás, ami kiemelheti rendezvényedet az online közösségi médiában.

Ennek időtartama igény szerint változik, általában 1- 3 óra. Ára 120.000 Ft.

Kreatív pólófestő workshop

A művészetre való hajlam mindannyiunk alapvető készsége, mint az olvasás, írás, számolás, tehát bárki számára megtanulható! A „terápia” által javul a problémamegoldó képesség, készség is. Kultúránk, ezáltal oktatási rendszerünk előtérbe helyezi a verbális elemző gondolkodást, tehát a bal agyfélteke képességeit, ezért agyunk másik felének potenciális képességei nagyrészt kihasználatlanul maradnak.

Mindannyian tudjuk, hogy a tanulásban és a munkavégzésben is hatékonyabbak azok, akik képesek jobban összehangolni a két agyfélteke működését.

Oldd fel dolgozóid stresszes hangulatát foglalkozásainkkal! Ahhoz, hogy az elménkben rejlő képességeket minél jobban kihasználjuk, a jobb agyféltekés gondolkodásmódunkat fejlesztenünk kell!

A monotonitás okozta fáradtság, stressz, feszültség feloldásában játékosan, sikerélményekkel segítünk.

A tevékenységi forma: kreatív foglalkozás, workshop.

A  tevékenység  célja:  megismertetni a résztvevőket ezen új képzőművészeti irányzat alaptechnikáival, formanyelvi kifejezőeszközeivel

A tevékenység Időtartama: 2- 5 óra.

A tevékenységen résztvevők száma: 5- 50 fő

A  tevékenység  tartalma:

  • Az új irányzat rövid bemutatása, előzetes vagy közös ötletelés, az elvárt koncepciók kidolgozása, adaptálása a technikára
  • a kiválasztott ötletek prezentálása, “felhasználhatóvá” tétele
  • az adott minta felvitele a pólóra, majd kidolgozása folyamatos segítséggel, szakmai tanácsokkal, workshop jelleggel.

 

A tevékenység technikai szükségletei, egy főre lebontva:

  • speciális ceruza, radír a minta felrajzolásához, ó minőségű póló, megfelelő színben, méretben 
  • fatábla, mely “állványa” a festménynek,
  • megfelelő professzionális textilfesték, 12 féle színben,
  • textilfestésre alkalmas ecsetek,
  • fixáláshoz szükséges eszközök.

A foglalkozáson a művészeti vezető és segédje biztosítja azt, hogy az alkotás sikeresen haladjon és a kevésbé affinis résztvevők is sikerélménnyel gazdagodjanak.

Díjszabás/póló:

0- 14 db- ig: 12000 Ft/db

15- 34 db- ig: 11000 Ft/db

35- 50 db- ig: 10000 Ft/db

Ezen költség tartalmazza a tervezési munkát, anyagköltséget, díjköltséget, kiszállást

Kiknek készülük egyedi fellépéseimmel és programjaimmal

Rendezvényeknek

Legyen kis, közepes vagy nagy méretű esemény, ahol több látogató elérése a cél, megjelenésemmel törekszek új szintre emelni azt a művészet eszközeivel.

Rendezvényszervezőknek

Ügyfeleink újdonság iránti vágyát kielégíteni mindig hálás érzés, ezért olyan performanszokkal készülök, ami mindenhova az exkluzív életérzést hozza el!

Cégeknek, vállalatoknak

Ha már rendszeresen tartassz céges napokat, vagy még csak most kezdenétek el, programjaink tökéletes kiindulópont, hogy a munkatársak kikapcsolódjanak, fejlesszék kreativitásukat és, hogy a jókedv is visszatérjen a szürke munkanapok közé!

Pólófestő workshop - A Gyulai

Emeljük új magasságokba rendezvényed!

Ha azt hitted, igazán különleges lett a rendezvényed, de alacsony volt a látogatottság és az online felületen se generált sok megosztást, és már előre izgulsz, hogy a következőn lesz-e elég látogató, akkor dolgozzunk együtt!

Ne érd be a szürke eseményekkel, beszéljünk össze és hozzunk létre egy olyan műsort, ami igazán kiemelkedik a tömegből!

Embereket, esemÉnyeket teszek egyedivÉ lassan 15 Éve.
Legyél Te a következő!

A művészi önkifejezés a legfontosabb dolog az életemben. 

Lassan tizenöt éve arra vagyok hivatott, hogy a különböző képzőművészeti irányzatokban teret nyerjek. 

Festek vászonra, falra, földre, pólóra, de csinálok karikatúrát, gyorsfestést, workshopokat is. 

Az egyes technikák közötti "átjárás" biztosítja nekem a formanyelvi kifejező elemek fejlődését és ezáltal azt az innovációt, amivel mindig a piacra tudok járulni a munkáimmal.

A Gyulai egy művész brand-je, aki egyszerre kortárs és iparos, kézműves és termelő. 

A küldetésem az üzlettel keveredik, a festményem áru, de mindez nem befolyásol az alkotásban.

Művész vagyok és igyekszem az üzletet is művészetté emelni.

Velük már sikeresen hoztam létre valami különlegeset

Boldog ügyfelek

{
Donec non iaculis libero. Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor orci convallis.
- Rakib Hasan

Töltsd ki az űrlapot és legyen a Te rendezvényed is művészi!

Írj üzenetet

Vagy telefonálj a +36 70 778 0123 számon!

SZÉKHELY

Veszprém

Hívj bátran!

+36 30 229 0688

 

Email címem

info@exquizite.hu